Tehnologia HI-JET a fost dezvoltată special pentru curățirea conductelor ce urmează a fi reabilitate folosind metode NO-DIG. Curățirea desăvârșită până la luciu metalic a rețelelor de conducte și uscarea acestora, asigurată de

Tehnologia tip HI-JET, se bazează pe dirijarea jetului de apă pe pereții conductei și absorbția directă a apei reziduale și a colmatărilor. Utilajul pentru frezare cu apă tip HI-JET:

  1. Este format dintr-un corp rotativ ale cărui duze pot fi adaptate pentru conducte cu diametre cuprinse între 80 și 1000mm.
  2. Este angrenat de o pompă de presiune înalta (până la 2.500 bar)  produce în țeavă un curent constant și puternic de aer care asigură transportul apei reziduale și a colmatărilor spre capătul conductei și asigură totodată uscarea din interior al conductei (aer cald între 50 – 70°C). 


În cazul unei curățiri incomplete se acționează rapid readucând jetul de apă la locul la care calitatea curățirii nu corespunde.

Procedeul se distinge în primul rând prin posibilitatea de folosire a căminelor de vizitare sau a camerelor subterane unde sunt amplasate vanele, fapt ce conduce la eliminarea săpăturilor necesare pentru gropile de sosire și de plecare. În situația în care nu există posibilitatea utilizării căminelor existente este necesară pregătirea gropilor de plecare și sosire.
Tot procedeul de curățire este urmărit de o cameră video, iar rezultatul lucrării de curățire a țevii este înregistrat pe CD sau DVD, acestea punându-se la dispoziția beneficiarului, analizându-se astfel starea exactă a conducte

Echipa noastră vă stă la dispoziție cu toate detaliile necesare.

0743143333

office@ultrajet.ro

Avantajele tehnologiei

In timpul inspectiei se pot depista defecte ale conductelor cum ar fi : sparturi, surpari, colmatari, perforari, corodari, erodari etc.

EXEMPLE DE DEFECTE DIAGNOSTICATE

Tehnologia de vizualizare oferita de SC ULTRAJET SRL prezinta avantajele vizualizarii si diagnosticarii  starii conductelor in scopul inlesnirii luarii unei decizii de decolmatare si / sau reabilitare, precum si de apreciere a rezultatelor operatiilor de reabilitare dupa efectuarea lor.

Inspectia poate constitui atat o operatie de sine statatoare, sau poate insoti o alta operatie efectuata asupra conductelor.