Pompe centrifuge autoamorsante pentru irigații, intervenții în caz de inundații ți alte calamități, uz industrial

      1. Motopompe sau electropompe simple (montaj pe placă de bază) și mobile (montaj pe pneuri, cu 1 sau 2 osii). Pompele centrifuge autoamorsante sunt disponibile de asemenea și în alte variante de montaj, în funcție de aplicație și solicitări. Utilizate în cadrul aplicatiilor industriale ce presupun regimuri grele de lucru, respectiv vehicularea fluidelor încarcate cu particule solide abrazive, cu dimensiuni până la 76 mm, substanțe fibroase, inclusiv lichide cu conținut ridicat de gaze dizolvate. Ideale pentru intervenții în cazul inundațiilor, drenaje, irigații, etc. Bune proprietăți de autoamorsare, putând aspira liber de la adâncimi de pana la 7,5 m, fără dispozitiv suplimentar de amorsare (ejector). Debite până la 1.300 m3/h, și înălțimi de pompare până la 45 m. Motopompele centrifuge autoamorsante sunt echipate cu motoare pe benzină sau Diesel, cu puteri până la 114 KW (155 CP). Electropompele centrifuge autoamorsante sunt echipate cu motoare electrice, inclusiv în varianta portabilă, cu puteri de până la 55 kW. Gama completă de accesorii necesare funcționarii: tubulatură/furtune, cuple rapide, armaturi, coturi, et]

     

Electropompe și motopompe centrifuge autoamorsante sau volumice cu membrană


Electropompe și motopompe centrifuge autoamorsante sau volumice cu membrană, cu aplicabilitate în domenii ca: industria chimică, alimentară, construcții, minieră. Ideale pentru vehicularea fluidelor foarte abrazive și corosive, datorită construcției speciale care nu permite contactul acestora cu componentele în mișcare ale pompei. Capabilități de funcționare uscată.

Electropompele și motopompele centrifuge autoamorsante au posibilitate de utilizare ca unități de intervenție, pentru drenaje.
Autoamorsare rapidț, de la adâncimi până la 7 m.
Debite până la 170 m3/h și înălțimi de pompare până la 30 m.
Antrenare cu motoare pe benzină, Diesel sau electrice, cu puteri până la 7,5 kW. Anumite modele disponibile în varianta cu acționare manuală.