Procedeul de foraj orizontal prin metoda percuției se utilizează pentru pozarea fără săpătură a conductelor – de apă, gaz metan sau a tuburilor protectoare, cu diametre cuprinse între 25–2000 mm, pe sub drumuri naționale și județene, terasamente feroviare, platforma liniilor din stații și triaje căi ferate, depouri tramvai, incinte, canale de irigație, aeroporturi, poduri etc. Se respectă toate condițiile prevăzute în STAS 9312-87.

Tehnologia se bazează pe avansarea în teren a tubulaturii din oțel acționat de un echipament de percuție atașat la capătul acestora.
Dispozitivul de percuție este un aparat pneumatic robust, de mare fiabilitate, care acționează în mod independent. Echipamentul este dotat cu accesorii modulare care permit adaptarea la tubulaturi cu diferite diametre. Asamblarea și manipularea echipamentului de lucru se face cu operațiuni simple, toate dispozitivele fiind concepute ergonomic.

 
 
 

Echipa noastră vă stă la dispoziție cu toate detaliile necesare.

0743143333

office@ultrajet.ro

AVANTAJE TEHNICE

Foraj orizontal prin percuție

  1. Nu dislocă terenul și nu produce tasări.
  2. Nu creează goluri sau prăbușiri în timpul lucrului sau după execuție.
  3. Lucrările executate prin metoda forajului orizontal prin metoda percuție, nu produc disconfort în traficul feroviar sau rutier și nu periclitează siguranța circulației.
  4. Scurtarea timpilor de execuție în raport cu alte tehnologii.
  5. Ocuparea unui teren redus pentru montarea echipamentelor și executarea lucrărilor.
  6. Fiabilitatea lucrărilor de subtraversare cu tehnologia de foraj orizontal prin metoda percuție este aceeași cu durata de viață a tubulaturii îngropate.
  7. Forajul prin metoda percuției se poate executa în aproape orice fel de teren.