tel: 0743 143 333    email: office@ultrajet.ro

Inchiriere Pompe

  1. Pompe centrifuge autoamorsante pentru irigatii, interventii in caz de inundatii si alte calamitati, uz industrial


  2. Motopompe sau electropompe simple (montaj pe placa de baza) si mobile (montaj pe pneuri, cu 1 sau 2 osii). Pompele centrifuge autoamorsante sunt disponibile de asemenea si in alte variante de montaj, in functie de aplicatie si solicitari. Utilizate in cadrul aplicatiilor industriale ce presupun regimuri grele de lucru, respectiv vehicularea fluidelor incarcate cu particule solide abrazive, cu dimensiuni pana la 76 mm, substante fibroase, inclusiv lichide cu continut ridicat de gaze dizolvate. Ideale pentru interventii in cazul inundatiilor, drenaje, irigatii, etc.Bune proprietati de autoamorsare, putand aspira liber de la adancimi de pana la 7,5 m, fara dispozitiv suplimentar de amorsare (ejector). Debite pana la 1.300 m3/h, si inaltimi de pompare pana la 45 m. Motopompele centrifuge autoamorsante sunt echipate cu motoare pe benzina sau Diesel, cu puteri pana la 114 KW (155 CP). Electropompele centrifuge autoamorsante sunt echipate cu motoare electrice, inclusiv in varianta portabila, cu puteri de pana la 55 kW. Gama completa de accesorii necesare functionarii: tubulatura/furtune, cuple rapide, armaturi, coturi, etc.

    http://cms.ultrajet.ro/img/pompecentrifuge.jpeg

  3. Electropompe si motopompe centrifuge autoamorsante sau volumice cu membrana


http://cms.ultrajet.ro/img/electropompe.jpeghttp://cms.ultrajet.ro/img/motopompe.jpeg
Electropompe si motopompe centrifuge autoamorsante sau volumice cu membrana, cu aplicabilitate in domenii ca: industria chimica, alimentara, constructii, miniera. Ideale pentru vehicularea fluidelor foarte abrazive si corosive, datorita constructiei speciale care nu permite contactul acestora cu componentele in miscare ale pompei. Capabilitati de functionare uscata.
Electropompele si motopompele centrifuge autoamorsante au posibilitate de utilizare ca unitati de interventie, pentru drenaje.
Autoamorsare rapida, de la adancimi pana la 7 m.
Debite pana la 170 m3/h si inaltimi de pompare pana la 30 m.
Antrenare cu motoare pe benzina, Diesel sau electrice, cu puteri pana la 7,5 kW. Anumite modele disponibile in varianta cu actionare manuala.