tel: 0743 143 333    email: office@ultrajet.ro

Metoda forajului orizontal dirijat

Este cea mai moderna metoda de pozare de conducte in subteran si totodata rentabila datorita preturilor rezonabile si vitezei mari de lucru.

Inspectie, Diagnosticare, Curatare, Intretinere, Sisteme de conducte

SC ULTRAJET SRL s-a inființat în 2011 și are un renume datorită calității și complexității lucrărilor executate cu profesionalism și seriozitate.

Societatea execută lucrări de inspecție video CCTV a rețelelor de canalizare și întocmirea documentației tehnice aferente acestor activități.

Reabilitarea conductelor fără efectuare de sapătură (Relining) este o metodă din ce în ce mai utilizată în lume datorită prețului mai mic al investiției: instalare in cateva zile, nu se efectuează săpătură pe toata lungimea conductei ceea ce reduce mult disconfortul provocat în trafic, termen de viață 50 de ani.

Pentru a răspunde cerințelor Beneficiarilor, SC ULTRAJET SRL a investit în retehnologizarea, achiziționand utilaje de foraje orizontale dirijate, care au dus la creșterea calității lucrărilor și reducerea timpului execuției. Noua tehnologie, de care dispunem, permite executarea lucrarilor de subtraversare fără a incomoda traficul auto si pietonal, fără a crea dislocari ale terenului și reduce considerabil riscul de tasare si surpare in urma executiei lucrărilor.

SC ULTAJET SRL are contracte în desfășurare cu firme importante din Romania, ceea ce garantează calitatea serviciilor, însemnand promptitudine și un înalt standard de calitate, utilizarea tehnologiei moderne și performante, personalul calificat al SC ULTRAJET SRL, reprezintă avantaje considerabile pentru execuția lucrărilor.